vrijdag 7 juni 2013

Mini album 'Welcome Home'

Hallo allemaal,

Deze keer heb ik een mini album gemaakt met het papier Welcome Home van BoBunny. Mijn opa en oma waren 45 jaar getrouwd, ter gelegenheid hiervan vond ik het leuk om een boekje te maken met foto's van vroeger en van nu. Het papier van BoBunny past erg goed bij de oude vintage foto's.


De cover is gemaakt van Book Board van We R Memory Keepers, dit is beplakt met papier, banners, een bloem, parels en een grote foto. Als eerste pagina is een foto opgeplakt en stickers met teksten en letters (Combo stickers). Ik heb ervoor gekozen om het album vrij rustig te houden aangezien de foto's en het papier erg mooi zijn van zichzelf.

Op deze foto's staan de twee gezinnen. Op het achtergrond papier staan kroonluchters, wat past bij de huiselijke sfeer en het gezin. Als embellishments is er gebruik gemaakt van Noteworthy, wat gebruikt kan worden om teksten op te schrijven. Ik heb het deze keer gebruikt als achtergrondlayers. Op deze pagina's staat een losse foto van opa en van oma. Als layers achter de foto is weer gebruik gemaakt van Noteworthy. Daarnaast zijn er bloemen toegevoegd in bijpassende kleuren met een bijpassende brad van Welcome Home. Op deze pagina's zijn foto's van het huwelijk gebruikt. De pagina is opgesplitst in twee soorten papier die in het midden doorlopen op de volgende pagina. Dit zorgt ervoor dat het één geheel wordt. Aan de zijkant van de rechterpagina zijn stickers toegevoegd van de Combo stickers, hiermee zijn ook woorden gemaakt op beide pagina's. Voor de laatste pagina's  heb ik foto's van nu gebruikt met de kinderen en kleinkinderen. Ook hier zijn sleutels toegevoegd van de Noteworthy en banners van de Combo stickers.

Gebruikte materialen:
- BoBunny: 'Welcome Home' Noteworthy
- BoBunny: 'Welcome Home' Combo stickers
- BoBunny: 'Welcome Home' Brads
- BoBunny: 'Welcome Home' Key
- BoBunny: 'Welcome Home' Dreams
- BoBunny: 'Welcome Home' Stripe
- BoBunny: 'Welcome Home' Welcome Home
- BoBunny: 'Welcome Home' Dot
- BoBunny: 'Welcome Home' Picket Fence
- We R Memory Keepers Wire binder Antique Gold
- We R Memory Keepers Designer Book Board 30,5 x 30,5 cm

Groetjes Petra2 opmerkingen: