maandag 17 april 2017

Baby mini-album kits

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie 2 mini-albums zien die ik heb gemaakt. Aanstaande donderdag beginnen de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen weer! Op deze beurs worden bij 123scrapping kits verkocht van onderstaande boekjes. Hier zit alles al in! Dus het boekje, het papier en de embellishments die je op de foto's zult zien. Vind je het leuk om ook een vergelijkbaar boekje te maken? Ga dan naar de kraam van 123scrapping, standnummer 176!

De boekjes zijn gemaakt met het papier van Joy!Crafts 'Paper Bloc Baby'. Het boekje zelf is gemaakt van dik karton, het formaat is 8,5x8,5 cm. Het geheel is samengebonden met spelbinders.


De voorkant is beplakt met 1 velletje papier, daarop is weer een kleiner vel geplakt met een ander design. Diverse soorten embellishments zijn gebruikt. De vorm met de tekst 'baby girl' is gemaakt met de Hot Off The Press Template 'Tiny Tags and Little Labels'. Deze gebruik ik heel vaak! Bij de pagina hieronder zie je de tekst Baby Boy op een zelfde vorm gestempeld.
Het jongens boekje zal ik uitgebreid laten zien.


De camera is een snijmal van Marianne Design, Collectable Pocket Card & Marks. Deze is uitgesneden in het design papier waardoor het goed bij elkaar past.


Ook de vorm waarop het woord Bink is gestempeld is van de template 'Tiny Tags and Little Labels'. De stempel Bink is Marianne Design. Een paar parels erbij voor de bling bling.
Ook de vorm waarop Goed Gekleed is gestempeld is gemaakt met de template 'Tiny Tags and Little Labels'. De stempel is ook van Marianne Design en zit op dezelfde lap als 'Bink'.


Een aantal rondjes in verschillende soorten design papier geeft al een leuk effect op je pagina!


Een aantal velletje heb ik door midden gesneden waardoor je twee soorten design papier hebt op een pagina. Een paar embellishments als bijvoorbeeld een pijltje maken de pagina af.


Hopelijk vinden jullie het een leuk boekje en hebben jullie zin om aan de slag te gaan met deze mini-album kit! Het is natuurlijk ook mogelijk om alle spullen los te kopen en bijvoorbeeld zelf een groter formaat album te maken. Hieronder staan de gebruikt materialen genoemd.

Gebruikte materialen:
- Joy!Crafts - Paper Bloc Baby - ca. 30 x 15 cm (special XXL Edition)
CUT-IES - Basix - Hearts (snijmallen)
Hot Off The Press-Tiny Tags & Little Labels Template
Marianne Design - Stempel Project NL - Heren (jong)
Marianne Design - Collectable - Pocket Card & Marks

Groetjes Petra

2 opmerkingen: