vrijdag 27 februari 2015

Mini-album Urban Market

Hallo allemaal,

Vandaag van mij een mini-album wat ik heb gemaakt over afgelopen Koningsdag. Ik heb gebruik gemaakt van de paperpad van Teresa Collins 'Urban Market'. Ik vond het gelijk super mooi papier! Daarom wilde ik er graag iets bijzonders mee maken.Het boekje is gemaakt van restjes We R Memory Keepers Designer Book Board, mooi stevig karton.


Dit is de voorkant van het boekje. Aan de zijkant hangen diverse bedels, waaronder een kroontje van Teresa Collins wat ik bij Koningsdag vond passen. De vorm waarop de datum is gestempeld heb ik gemaakt van een template, 'Tiny Tags & Little Labels'. De kroon is gestempeld en daarna uitgeknipt.


Dit is de eerste pagina. Hier heb ik kort wat info geschreven over deze Koningsdag. Dit leuke tekstvlakje zat ook in het papierblokje van Teresa Collins.


We hebben heerlijke wafels gegeten. De swirls op deze pagina heb ik gemaakt met glitterlijm.


Ook deze tekstvormen zijn weer gemaakt met de template 'Tiny Tags & Little Labels'. Deze gebruik ik super vaak, ik vind hem zo leuk! De tekst heb ik geembosst met embossingpoeder, dit maakt het woord net iets duidelijker.De teksten en vormen op deze pagina zaten ook in het papierblokje. Als extra embellishment heb ik wat strassteentjes toegevoegd.


De vorm op de achterkant van deze pagina is gemaakt met de Design Tool Kit, nummer 3. Als papier heb ik gebruik gemaakt van blauw cardstock.
Gebruikte materialen:

Ik hoop dat jullie het een leuk inspirerend boekje vinden!

Groetjes Petra

2 opmerkingen: