maandag 29 september 2014

Mini-album 'Hello My Name Is'

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik het andere mini-album op standaard zien dat ik als workshop heb gegeven in Den Bosch. Ook deze is nu te bestellen op de website als workshopkit. Ik heb voor deze workshop gebruik gemaakt van het papier van Teresa Collins 'Hello My Name Is'. Persoonlijk vind ik de kleuren prachtig, deze zijn ook goed te combineren met oude foto's. In dit boekje heb ik nog niet zoveel foto's geplakt. Alleen op de eerste pagina aangezien de foto's hier onder het polaroid frame moesten worden geplakt.

De pagina met de typmachine is aan de onderkant in vorm geknipt. Dit is gedaan met Design Tool Kit 1 van Hot Off The Press. Hiermee kunnen gemakkelijk vormen worden gemaakt zonder gebruik te maken van een machine. Het is mogelijk om dit bij elke pagina te doen. Ik heb het enkel bij deze pagina gedaan en de tag van de volgende foto.


Dit is de pagina met een tapje, hier kan een tag in worden gedaan. Het tapje is gedecoreerd met verschillende embellishments. Zoals ik al zei heb ik de tag in vorm gemaakt met een Design Tool Kit, in dit geval nummer 4.

Zoals te zien is hebben de verschillende pagina's verschillende formaten. Dit maakt het boekje speels. Aan de voorkant van het boekje is het ook al mogelijk om de achterste pagina te zien. Het is belangrijk hier rekening mee te houden wanneer je stempels gebruikt. Een stempel op de achterste pagina onderaan kan ook worden gezien wanneer je alleen de voorste pagina open hebt. 
Ik heb het boekje gedecoreerd met stempels van Teresa Collins, deze gebruik ik erg vaak met name bij het scrappen. Het zijn vaak algemenere teksten die goed bij allerlei soorten foto's passen.

Gebruikte materialen:
- Workshopkit mini-album op standaard 'Hello My Name Is'
- Hot Off The Press Design Tool Kit 1
- Hot Off The Press Design Tool Kit 4
- Teresa Collins Clear Stamps 'Daily Stories'
- Teresa Collins Clear Stamps 'Hello My Name Is'
- Memento Inkt 'Tuxedo Black'

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!
Groetjes Petra

1 opmerking: