woensdag 26 februari 2014

Hot Off The Press vintage kaartje

Voor 123scrapping heb ik deze vintage kaart gemaakt. Ik mocht gebruik maken van de mooie papierlijn van Hot Off The Press Double-Sided 'Stolen Moments'. Wat een prachtige lijn is dat om vintage kaarten mee te maken zeg!
Ik ben begonnen met een stuk F&F Cardstock chocoladebruin. Daar heb ik een basiskaart van 15 x 15 cm van gemaakt. Hierop heb ik verschillende soorten designpapier van de bovenstaande papierlijn verwerkt. Onder het vintage plaatje heb ik een stukje designpapier verwerkt, deze vorm heb ik van de Hot off the Press template ' Layered Labels' overgenomen. Je tekent de omtrek van het passpartout wat je wilt gebruiken over en knipt het daarna uit met de hand. Op deze template staan prachtige labels die je op je kaart kunt gebruiken, een multifunctioneel template.
De bingokaartjes zijn super om mee te werken, deze kun je heel mooi in een hoekje verwerken van je kaart, als extra staat dit op een vintagekaart ook erg mooi. Ik heb ze gestempeld ook op een stukje designpapier, zo blijft het een mooie geheel. Als laatste heb ik de mooie stans gebruikt van Marianne Design van de Eiffeltoren. Door deze te embossen en dan met Distress Inkt de emboste gedeeltes te bewerken, krijg je een mooi geheel van de Eiffeltoren en deze kun je weer mooi verwerken op je kaart. Je hele kaart krijgt een mooie vintage uitstraling. Aan de binnenkant van de kaart heb ik nog twee Hot Off The Press stempels gebruikt.


Gebruikte materialen:
- F&F Cardstock 'Chocoladebruin'
- Hot Off The Press Double-Sided Paper Pack 'Stolen Moments'
- Hot Off The Press 'Hello Stamp'
- Hot Off The Press 'You're Tearrific Stamp'
- Hot Off The Press Template 'Layered Labels'
- Joy!Crafts Clear Stamps ' Bingo Kaartjes'
- Marianne Design Craftables 'Eiffeltoren'
- Distress Inkt 'Vintage Photo'

Dit was mijn bijdrage weer voor deze keer. Hele fijne dag en tot de volgende keer

Groetjes Jolanda

4 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi zeg. Super leuk gemaakt en wat een mooie papierlijn. Prachtig.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig vintage kaartje met leuke details.
  Groeten, Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toppie Jolanda. Prachtig he dit papier. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen