zaterdag 22 februari 2014

Back in Time vlinder

Hallo allemaal,

Vandaag weer een kaartje van mij. Ik heb weer eens een kaart  gemaakt met de stempel 'Old Letter Butterfly' van Joy!Crafts. Het is erg leuk om deze afbeelding in te kleuren, dit heb ik gedaan met Spectrum Noir Markers. Als papier heb ik gebruik gemaakt van 'Back in Time' en 'Dance to the Music' van Joy!Crafts. Dit is wat donkerder papier wat er chique uit ziet. Ik heb de kaart gemaakt voor mijn oma, de kleuren en het papier vond ik bij haar passen. Als decoratie heb ik parels en roosjes toegevoegd. De randen heb ik geïnkt met Distress Inkt.Gebruikte Spectrum Noir Markers:
Vlinder: TN2, TN3, TN4, TN5, TN6 en TN7
Achtergrond: TN2

Gebruikte materialen:
- Joy!Crafts Clear stamp 'Old Letter Butterfly'
- Joy!Crafts Paper Bloc 'Back in Time'
- Joy!Crafts Paper Bloc 'Dance to the Music'
- Wild Orchid Craft roosjes
- Distress Inkt 'Brushed Corduroy'
- Spectrum Noir Markers

Groetjes Petra

5 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart Petra. Ik heb deze vlinder ook en vind deze ook prachtig om in te kleuren. Ook het papier back in time heb ik liggen en dat zou ik nou nooit bij deze vlinder gekozen hebben maar wat is dat toch mooi. Dank je voor deze inspratie.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Joke! Ik zou dit papier ook niet in eerste instantie kiezen maar ik had het naast me liggen en dacht toen hmm misschien best leuk. Een keer wat anders :)
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterende kaart, prachtig gekleurd. Heb van mijn zus een afdrukje van deze stempel gekregen maar durf er niet echt aan te beginnen. Maar dit is denk ik net het zetje dat ik nodig had.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtig kaartje!
  Vind de vlinderstempel erg gaaf!
  Groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad een hele chique kaart zo Petra. Heel gaaf. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen