woensdag 15 januari 2014

Bebunni met BoBunny

Vandaag weer een kaartje met een van de schattige stempels van Bebunni, het is zo'n leukerdje! Ik ben aan het werk gegaan met de mooie papierlijn van BoBunny 'Pincushion', wauw wat een prachtige lijn om mee te werken. Er zitten een aantal bladen bij waar je heel veel kanten mee op kunt, het blad 'Seamstress' kun je bijvoorbeeld heel gebruiken voor een vijfluik of een boekje, super leuk.
Maar nu over naar mijn kaart, ik heb een aantal elementen van het blad 'Patchwork'. Deze elementen kun je heel mooi los gebruiken, zoals je kunt zien aan de rechterkant van de kaart. De hartjes onder elkaar staan gewoon op dit blad, even los knippen en je hebt een mooie rand.



De stempel is natuurlijk weer gekleurd met Spectrum Noir Markers, de kleurnummers vind je weer onder aan deze blogpost vinden. Als afwerken heb ik een mooi bosje bloemen op de kaart verwerkt, dit geeft zo'n mooie en vrolijk effect. De tekststempel "A special day....." zit ook bij de stempel van Bebunni en deze heb ik weer verwerkt op een mooie tag die al kant en klaar op het papierblad 'Patchwork' zit, zo makkelijk om dat te gebruiken op je kaart.



De kleurnummers van de Spectrum Noir Markers zijn:
- Konijn: TN2, TN3 en TN4
- Deksel: LG4 en LG5
- Binnenkant oren: TN7 en TN8
- Doos: BG6 en FS9
- Lint: DG3
- Ballon: FS2 en TN3

Gebruikte materialen:
- BeBunni Unmouted Rubber Stamp 'Peek a Boo'
- BoBunny, Pincushion 'Patchwork'
- BoBunny, Pincushion 'Doilies'
- BoBunny, Pincushion 'Seamstress'
- Spectrum Noir Markers
- Wild Orchid Crafts, diverse bloemen

Groetjes Jolanda

3 opmerkingen: