maandag 26 augustus 2013

BoBunny mini album

Hallo allemaal!

Laatst heb ik een boekje gemaakt voor mijn vriend voor zijn verjaardag. Ik heb hierin allerlei foto's gebruikt van dingen die we de afgelopen tijd hebben gedaan. Het boekje is klein en dik, wat een leuk effect geeft. Als papier heb ik gebruik gemaakt van het BoBunny Collection Pack 'Love Letters'. Dit papier vind ik super mooi en het past natuurlijk perfect bij liefde. Als eerste laat ik de voorkant zien. Ik heb op de voorkant vrij neutraal designpapier geplakt. Met Design Tool Kit 4 heb ik een rand gemaakt voor aan de rechterkant van het boekje. In het midden heb ik een foto van ons samen geplakt. You + Me is een sticker van het stickervel uit het BoBunny pakket. De voorkant is gemaakt van Book Board, wat dikker is dan het meeste karton zodat je een harde cover krijgt.


Op deze pagina heb ik aan de linkerkant twee postzegels geplakt. Deze heb ik uitgeknipt uit één van de Designvellen, zo heb je zelf embellishment gemaakt wat er perfect in kleur bijpast. Aan rechterkant heb ik een mapje geplakt, hier kan de ticket van het snowboarden in. De klok is gemaakt met behulp van een stempel van Teresa Collins, deze is op rustig blauw designpapier afgedrukt. 


Op deze pagina heb ik na de rode letterachtergrond gebruik gemaakt van Design Tool Kit 2 van Hot Off The Press. Hiermee zijn de blauwe vormen aan de binnenzijden van de pagina's gemaakt. Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van de Template 'Tiny Tags & Little Labels', hiermee is de vorm met de tekst 'Bravo' gemaakt.


Op de pagina aan de linkerkant zijn verschillende tekststickers uit het pakket geplakt. Aan de rechtkant is met een designpapier een tekstvlak gemaakt. Daarnaast is er een sticker opgeplakt en is er weer een klok met Teresa Collins gestempeld. De rechterpagina is een clearsheet.


Op deze pagina heb ik een ticket van de bioscoop geplakt, het woord bios en weer een klok. Op de andere pagina is alleen een foto geplakt.


De vorm van Be Cool is uit een designvel geknipt. I love You op de rechter pagina is een sticker.


De linkerpagina is weer een clearsheet. De Vorm erop is gemaakt met een Template en ook de tekstvorm aan de rechterkant is gemaakt met een Template. 


Op de linkerpagina heb ik weer wat stickers geplakt. 'I want to REMEMBER' is gemaakt met de Teresa Collins stempels 'Timeless'. De rechterpagina is weer een clearsheet.


Aan de rechterkant heb ik weer embellishment uit een designvel geknipt. Op dit vel staan allemaal vlaggetjes, deze zijn leuk om uit te knippen en erbij te plakken. 


De linkerpagina is weer een clearsheet. Met Design Tool Kit 2 heb ik een hartje gemaakt wat ik op deze clearsheet heb geplakt. Op de foto hebben we een heel charmant surfpak aan.  


Dit is de laatste pagina. Afgelopen zomer zijn we samen naar Parijs geweest. Hij kreeg het boekje in Parijs en kan hier zelf nog een foto toevoegen. Ik heb de vorm op de linkerpagina weer met Design Tool Kit 2 gemaakt. Hier overheen heb ik verschillende stickers geplakt. Aan de rechterkant zit nog een mapje waar een ticket in kan. 

Toen het boekje af was is deze ingebonden met een inbind-machine en ringen van We R Memory Keepers.

Gebruikte materialen:
- BoBunny Collection Pack 'Love Letters' stickers en een deel van het papier zijn ook los te verkrijgen.
- Teresa Collins stamps 'Timeless'
- Hot Off The Press Template 'Tiny Tags & Little Labels'
- Hot Off The Press 'Design Tool Kit 2'
- Hot Off  The Press 'Design Tool Kit 4'
- We R Memory Keepers 'Wire binder 1 Inch'
- We R Memory Keepers 'Designer Book Board 30,5 x 30,5 cm' zwart (2 stuks)

Ik hoop dat jullie het een leuk boekje vinden en het helpt voor eigen inspiratie!

Groetjes Petra

4 opmerkingen:

 1. Wow, wat een prachtig en persoonlijk boekje heb je er van gemaakt. Echt iets waar je later nig steeds met veel plezier in kijkt.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig boekje zeg.. super gaaf.. wat lijkt me dat leuk om ook te maken.. een super idee zeg..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een werk zul je hieraan gehad hebben. leuk hoor.

  BeantwoordenVerwijderen