woensdag 7 augustus 2013

Beterschapskaartje

Goedemiddag allemaal!

Na een lange vakantie in Finland en daarna in Frankrijk ben ik weer terug met een hoop inspiratie en foto's voor het scrappen! Thuis lagen ook al allemaal prachtige kaarten klaar van het Design Team, deze heb ik gelijk met plezier gefotografeerd. 
Ik heb voor deze maand als eerste een beterschapskaartje gemaakt die we helaas nodig hadden. Het Design papier is van Echo Park Paper de lijn 'Happy Days'. Ik vind het echt heerlijk vrolijk papier en het was fijn om er mee te werken.Als eerste heb ik van wit Cardstock een vierkante kaart gesneden. Daarop is het vierkant van Design Papier geplakt, deze heb is aan de randen geïnkt met zwarte Memento Inkt waardoor het vel meer naar voren komt. Daarna heb ik een rechthoek van wit Cardstock gesneden, waarop twee soorten Design papier zijn geplakt van een net kleiner formaat. De onderste hoeken zijn afgerond met een afrondpons. De randen heb ik weer geïnkt. Onder de rechthoek is 3Dtape gedaan zodat deze meer naar voren komt en er een 3D effect ontstaat. Met Design Tool Kit 3 heb ik het sierlijke figuur aan de linkerkant gemaakt. Hieronder heb ik nog een strook rood gestipt Design papier geplakt. Op wit Cardstock is de tekststempel van Joy!Crafts afgedrukt en uitgeknipt. Met de Silhouette is de helikopter uitgesneden, ook deze is weer geïnkt.


Hier heb ik nog een foto van een detail van de tekststempel. Het leuke aan deze stempellap van Joy!Crafts is dat er allerlei teksten op staan voor verschillende gelegenheden, je kunt de stempels dus op allerlei kaarten gebruiken.


Ik hoop dat jullie het een leuk kaartje vinden!

Groetjes Petra

3 opmerkingen:

  1. Ik zie inderdaad dat je weer energie hebt opgedaan. Leuk kaartje hoor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een prachtige kaart Petra.. heel mooi en wat goed om te lezen dat je hebt genoten van je vakantie.... nu weer de draad oppakken...

    BeantwoordenVerwijderen