woensdag 3 juli 2013

Botanical Ethings

Vandaag mag ik weer een kaartje laten zien op het blog van 123scrapping.
Het is een kaartje zonder gekleurde stempel, maar een rustig kaart met een mooie tekst. Het papier dat ik gebruikt heb is al zo mooi, daar hoef je niet veel meer aan toe te voegen. Ik heb een dubbel kaart van 15 x 15 cm gebruikt en met de Hot Off The Press, Design Toolkit 1 heb ik de voorkant gemaakt. Afgelopen maandag heeft Petra heel duidelijk uitgelegd hoe je deze Toolkit moet gebruiken.
Nadat ik de rechterkant van de kaart heb gemaakt heb ik een ander template gebruikt om de ondergrondjes te maken voor de tekst. Zoals gezegd, omdat het zulk prachtig papier is en zeker dit blad, heb ik verder niet veel meer toegevoegd, anders wordt het erg druk en ik wilde graag de mooie bedrukking
van bloemen op het papier laten zien.
 


Bij een ander template van de Design Toolkit 1 zit een mooie vlinder die je samen prachtig kunt gebruiken, beide vlinders uitgeknipt en de randjes bewerkt met DistressInk Vintage Photo en twee plakpareltjes in het midden, een mooi extraatje voor op je kaart.
 
 
Aan de binnenkant van de kaart heb ik een stempel gebruikt van Hott Off The Press, hierdoor ziet het gedeelte waar je je persoonlijke boodschap neerzet er ook nog weer extra leuk uit en van die schattige lieveheersbeestjes erbij, is een mooi extraatje.
 
 
De onderstaande gebruikte producten zijn te koop in de webwinkel van  123Scrapping, als je de link aanklikt, kom je gelijk in de webwinkel terecht 
bij het goede product.

Gebruikte materialen: 
- Hot Off The Press Design Toolkit 1
- Hot Off The Press 'Botanical Ethings' Paper Pack
- Wild Orchid Crafts Mulberry Paper Open Roses 'White'
- Wild Orchid Crafts Mulberry Paper Open Roses 'Deep Pink'
- Hot Off The Press small stamp 'Sunflower'

Dit is mijn bijdrage weer voor deze keer. Ik hoop dat het inspiratie geeft en bij vragen gewoon even mailen, we kunnen je vast wel verder helpen.

Groetjes Jolanda

2 opmerkingen: