donderdag 23 maart 2017

Cadeau envelop!

Deze maand ben ik eens lekker aan de slag gegaan met de Design Tool Kits. Erg leuk om te doen. Ik heb de clearstamps van CraftEmotions Kruiden mand, kistje Life and Garden gebruikt. De stempels heb ik ingekleurd met Spectrum Noir Markers. Ik kleur en stempel toch het liefst op DCPpapier. Wat een leuke stempels heeft deze stempelset. Deze keer heb ik een cadeaugeld envelop gemaakt. Altijd handig en veel leuker om geld op deze manier te kunnen geven. Met de Design Tool Kit kun je op deze manier heel makkelijk een leuke envelop maken.Gebruikte materialen:

Groetjes,

Marja  

donderdag 16 maart 2017

Jongenskaart Hoera!

Met dit stoere dessinpapier van Joy!crafts "Cool Dudes" is een kaart zo gemaakt. Tevens zitten er leuke afbeeldingen en tags in. Alles past perfect bij elkaar. Ik werk niet vaak met "kant en klare" afbeeldingen. Een uitdaging dus. Maar ik ben tevreden met het resultaat.

Ik ben benieuwd wat jullie van het eindresultaat vinden.
Gebruikte materialen:
Joy!crafts - Stansblok - Cool Dudes

Groeten,

Hetty
                          

dinsdag 7 maart 2017

Baby Boy!

Opnieuw een kaart met de leuke stempelset van CraftEmotions. Samen met het leuke papier uit het Paper Bloc Baby van Joy!crafts heb je zo een leuke jongens babykaart gemaakt. Ik heb de beer gestempeld met Distress Inkt. Kijk ook eens naar de andere stempels die bij deze leuke stempelset horen.