vrijdag 18 maart 2016

Vrolijke Pull-Up Card

Hallo allemaal,

Vandaag weer een keer een berichtje van mij. Ik heb deze keer een kaart gemaakt met  behulp van een template van Hot Off The Press 'Pull Up Card'. Dit model is erg leuk. Er zit een flap aan de voorzijde van de kaart, als je deze openklapt komt er een stukje cardstock  naar boven waar je dan je persoonlijke tekst op hebt geschreven. Met de template is het erg makkelijk om dit leuke model te maken. Als papier heb ik gebruik gemaakt van Marianne Design 'Celebrations'. Lekker vrolijk papier! Op de flap van de kaart heb ik nog een vorm geplakt gemaakt met de Template 'Layered Labels'. Deze template heb ik ook gebruikt voor het tekstvormpje. De ballonnen van Joy!Crafts, wat strassteentjes en de bloemetjes maken het geheel af!



Gebruikte materialen:
Marianne Design - Pretty Paper Bloc - Celebrations ca. 15,2 x 15,2 cm
Hot Off The Press - Pull-Up Card Template
Hot Off The Press - Layered Labels Template
Joy!crafts - Cutting, embossing & debossing stencil - Balonnenrand
Diverse bloemetjes Wild Orchid Craft
Core Dinations Cardstock St. Valentino

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Groetjes Petra

dinsdag 15 maart 2016

Giftcardholder

Deze maand zit ik wel in de mannendingen. Hoewel dit niet echt mannenpapier is kun je dit er wel heel goed voor gebruiken. Ik heb deze keer een giftcardholder gemaakt. Hoewel ik er geld in heb gedaan kun je er ook goed een giftcard in doen. Aan de rechterkant een kaartje om een persoonlijke boodschap op te zetten. Deze giftcardholder is heel makkelijk zelf te maken. De kofferstempel is natuurlijk leuk te gebruiken voor de scrappers onder ons, maar kun je ook hiervoor heel goed gebruiken. Leuk om zo een vakantiefooitje te kunnen geven. Een leuk stoer touw erom heen en op naar de gelukkige.




 Gebruikte materialen:
- Studio Light - Paper pad nr 26 - PPSL26 - 15x15cm
- Hot Off The Press - Small Vacation Stamps

Groetjes Marja

vrijdag 11 maart 2016

Hip Hip Hooray!



Een voorjaarskaartje dit keer. Als basis voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van kraft en de paper pad nr 28 van Studio Light. Deze paper pad bestaat uit frisse groen/blauwe dessins. Echte voorjaarskleuren. Ik heb gekozen voor de groene tinten. Verder de tag gebruikt van de creatables 'Tag en Buttons' van Marianne Design. De vogel is een snijmal van CUT-IES - Spring – Bird. Een nieuwe serie snijmallen voor een hele leuke prijs. Verder allerlei randjes gesneden uit het papier. Dit geeft een leuk effect.





 Gebruikte materialen:
- Studio Light - Paper pad nr 28 - PPSL28 - 15x15cm
- Marianne Design - Creatables - Tag en Buttons
- CUT-IES

Wat mij betreft mag het voorjaar komen!

Groetjes Hetty


dinsdag 8 maart 2016

Lekker stoer

Opnieuw een stoere jongens/ mannenkaart met het mooie papier van Joy!Crafts. Echt leuk voor mannen. Samen met de leuke stempelset kun je hier echt mannekaarten mee maken. De stempel heb ik gewoon op wit papier gestempeld, en deze daarna met inkt een grijze kleur gegeven. Dus zoek je materialen voor mannen? Gewoon eens bij de materialen van Joy!Crafts kijken.



Gebruikte materialen:
Joy!Crafts - Paper Bloc Cool Dudes - ca. 30 x 15 cm
Joy!crafts- clearstamps - Men's heart

Groetjes Marja

donderdag 3 maart 2016

Birthday BOY

Vandaag laat ik jullie een echte jongenskaart zien. Het dessinpapier is van Joy!Crafts 'Cool Dudes'. Dit papier is ook zeer geschikt voor mannenkaarten. De stempel is van Dixi Craft 'Converse'. Ik heb een frame gemaakt met behulp van de collectable van Marianne Design 'Foto frame'. Verder een stuk design papier achter het frame geplakt en daar de Converse schoenen op gestempeld. Voor de rest wat oranje accenten aan de kaart gegeven door een pijl, banner en tekststempel te gebruiken.



Gebruikte materialen:
Dixi Craft - Clear Stamp - Converse
Joy!Crafts - Paper Bloc Cool Dudes - ca. 30 x 15 cm
Marianne Design - Collectable - Foto frame

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Tot de volgende keer, Hetty